Създаваме уют, практичност и качество за по-добър живот


Основната дейност на компанията инвеститор/изпълнител е осъществяване цялостна инженерингова дейност: проучване, проектиране и строителство на обектите. Това гарантира ясни цели, добра организация и изряден строителен процес. Осъществява се цялостно строителство от проектирането до завършването на обектите, чрез собствено финансиране. Компанията е построила апартаменти, магазини, офиси, гаражи, еднофамилни къщи и жилищни комплекси “до ключ”.


Компанията успешно се грижи за интересите на своите клиенти. Основната цел е качественото изпълнение на сградите, като същевременно се следи за индивидуалните изисквания на всеки клиент. Приема се за лично задължение изпълняването в срок на поетите ангажимети към клиенти, подизпълнители и доставчици като се счита, че това гарантира доброто име на компанията в сферата на строителството.


Най-важни са успешните проекти и доволните клиенти.
Стремежът е непрестанното повишаване качеството на предлаганите услуги съобразени с новостите в бранша.Комплекс РИМСКИ МОСТ е нашата идея за луксозен начин на живот.
РИМСКИ МОСТ е комплекс хармонично виписан в контекста на средата, в която се намира. Гората и градът са основата на архитектурната идея, преливайки се в едно да осигурят уют и спокойствие в рамките на града.
Ние вярваме в бъдещето на комплекс РИМСКИ МОСТ, който осигурява една различна среда за живот.

ПРИОРИТЕТИ

  • Устойчивост, ефективност и практичност
  • Иновативни технологии
  • Лоялност и грижа за клиента
  • Безкомпромисно качество

ЕКИП